headers-home.jpg

Servicii

Business Intellingence – Nei consulting este raspunul tututor intrebarilor clientilor nostri. Serviciile noastre de consultanta business sunt in mod direct legata de piata concurentiala dar si de personalizarea acestora in functie de nevoile clientilor.

Consultanta economica – oferta noastra de servicii economice ne recomanda ca fiind un partener strategic pentru companiile de pe piata romaneasca. Expertii nostri pun la dispozitia clientilor experienta pe care dobandit-o de-alungul timpului, know how-ul fiind un element cheie in aceasta directie.

Accesarea fondurilor europene – consideram ca un proiect de accesare a fondurilor europene trebuie tratat cu maxima importanta, tocmai de aceea abordarea fiecarui proiect este prioritar pentru specialistii nostri.

Consultanta de securitate – serviciu specializat care are abilitatea si flexibilitatea de a raspunde nevoilor clientilor indiferent daca acestia doresc o solutie completa sau numai un anumit pachet de solutii pentru nevoile dumneavoastra.Consultantii nostri s-au angajat sa exceleze in serviciile de securitate, protectie, paza, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice, monitorizare si interventie rapida.

Consultanta de medicala – serviciile de consultanta medicala satisfac cele mai exigente si complexe olicitari din domeniul medical.Ne angajam sa oferim servicii deosebite prin profesionalism, responsabilitate si aparatura performanta pusa zilnic la dispozitia pacientilor nostri.

Consultanta resurse umane – dezvoltăm pentru toţi clienţii săi soluţii profesionale în domeniul recrutării şi plasării de personal, atât în România cât şi pe plan extern. S pecialiştii noştri beneficiază de experienţa şi formare profesională care abordează domeniul resurselor umane din diferite unghiuri: juridic, organizaţional, administrativ, managerial şi psihologic

Consultanta IT&C

Consultanta imobiliara – serviciile noastre de consultanta isi propun a ofere solutii cele mai bune pentru cerintele din domeniul imobiliar.